top of page

Informatie over de kittens

Onze kittens worden in huiselijke kring opgevoed en kunnen vrij rondlopen. Wij laten de kittens aan alles wennen in huis, zoals stofzuiger, wasautomaat, tv of radio. De kittens mogen na 12-13 weken naar hun nieuwe eigenaar. Ze worden twee keer ingeënt, drie keer ontwormd, gechipt en de kittens krijgen een inentingsboekje mee. De kittens worden met een contract verkocht, wat ook geldt als garantiebewijs. Ieder kitten beschikt over een stamboom van Tica. Behalve dat we belang hechten aan het wennen van geluiden, vrij rondlopen en spelen, vinden we het zeer belangrijk om liefdevol aandacht aan de kittens te besteden. Naast het uiterlijk is ook een aanhankelijk karakter van groot belang voor ons. Wij sturen regelmatig foto’s en filmpjes naar u toe, zodat u op de hoogte blijft van de ontwikkeling van uw kitten. (U kunt ook op de hoogte blijven via onze social media.) Indien u vragen heeft over de kittens, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze cattery is geregistreerd bij de internationale kattenvereniging TICA.

Het reserveren van een kitten

Als blijkt dat u interesse heeft voor een van onze kittens, dan kunt u ons een email sturen naar kajacattery@gmail.com om op de wachtlijst te komen. Indien er kittens beschikbaar zijn, kunt u uw voorkeur aangeven en na een bezoek bij ons een kitten reserveren. Indien er geen kittens beschikbaar zijn op het moment, kunnen we u op onze wachtlijst plaatsen. Bij de geboorte van de kittens krijgen mensen op de wachtlijst voorrang. De wachtlijst is vrijblijvend voor u en voor ons.

De werkwijze van Kaja Cattery

  • Wanneer u ons een email stuurt dat u geïnteresseerd bent in een kitten, dan stellen wij het ook op prijs of u ervaring heeft met katten in het algemeen of bengalen in het bijzonder.

  • We informeren u over de beschikbaarheid van de kittens en maken een eventuele afspraak om het kitten te komen bezichtigen of we zetten u op onze wachtlijst.

  • Wanneer de kittens ongeveer 3 weken oud zijn, dan kunt u deze op afspraak vrijblijvend bezoeken en u kunt een keuze maken uit een van de beschikbare kittens.

  • Mocht u uw definitieve keuze hebben gemaakt, dan kunt u het kitten reserveren.

  • Ons streven is om u bij de ontwikkeling van het kitten te betrekken tot een leeftijd van 12-13 weken d.m.v. foto’s, filmpjes, waarna u het kitten kunt komen ophalen.

  • Bij het ophalen worden de papieren zoals stamboom en dierenpaspoort overhandigd.

  • Nadat het kitten naar u verhuisd is, vinden we het ook leuk foto’s, verhaaltjes of filmpjes te ontvangen.

 

Garantie op een kitten: Wij geven met 12-13 weken een gezond kitten aan u, goedgekeurd door de dierenarts. Dit kunt u ook binnen 3 werkdagen door uw eigen dierenarts laten bevestigen. Na het ophalen zijn wij niet verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van het kitten, aangezien wij daar geen invloed op hebben. In het geval van overlijden binnen 6 maanden door niet bekende erfelijke of aangeboren afwijkingen, ontvangt u een gratis kitten van ons. Geld wordt in geen enkel geval geretourneerd. Voor andere ziektes en problemen zijn wij niet verantwoordelijk. Wij raden aan om een dierenverzekering af te sluiten voor eventuele medische kosten. Wij zijn verzekerd bij Pet Plan. Koop alleen een kitten van ons als u zich kunt vinden in de gemaakte afspraken.

bottom of page